GeolinQ
Spatial Data Management

Klanten

IntellinQ levert GeolinQ aan klanten voor toepassingen in verschillende marktsectoren.

Syntrophos

Syntrophos is een ‘Shared Service Centre’ voor de gemeenten Nissewaard, Brielle, Hellevoetsluis en West Voorne. Voor de gemeenten worden de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en Basisregistratie Kadaster (BRK) vanuit de landelijke voorziening opgehaald zodat medewerkers via de kaart eenvoudig de basisregistraties kunnen gebruiken.

De gemeente Nissewaard vindt het belangrijk dat op iedere plek in de gemeente binnen 6 minuten een AED beschikbaar is om mensen met een hartstilstand te kunnen redden. GeolinQ wordt gebruikt voor het registeren van de AED’s en om te analyseren of overal een AED binnen 6 minuten beschikbaar is. De gegevens zijn beschikbaar binnen de gemeente en worden gedeeld met de hartstichting.

Provincie Flevoland

Provincie Flevoland gebruikt GeolinQ voor het ophalen van de Basisregistratie Kadaster (BRK) uit de landelijke voorziening. Gebruikers kunnen via de kaart de actuele gegevens en historie opvragen van elk kadastraal object.

Gemeente Waalwijk

Gemeente Waalwijk is als bronhouder verplicht conform de Wet informatie-uitwisseling ondergrondse netten (WIBON) haar kabel- en leidinggegevens aan het Kadaster te leveren. Ook is inzicht vereist in de werkzaamheden van grondroerders in de omgeving van de kabels en leidingen. Via GeolinQ worden kabel en leiding gegevens rechtstreeks geleverd aan het Kadaster en worden de KLIC meldingen vanuit het Kadaster opgehaald en via een kaart binnen de gemeente beschikbaar gemaakt.

Gemeente Waalwijk gebruikt daarnaast GeolinQ om de Basisregistratie Kadaster (BRK), Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en NHR registraties op te halen vanuit de landelijke voorzieningen zodat medewerkers via de kaart eenvoudig de basisregistraties kunnen gebruiken.

Gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Vecht wil inzicht hebben waar kabels en leidingen binnen haar gemeente lopen voor het beleid ten aanzien van energie transitie en het operationeel gebruik door de buitendienst. GeolinQ wordt gebruikt om meerdere KLIC meldingen te combineren tot een totaaloverzicht van alle kabels en leidingen binnen de gemeentegrenzen en via kaarten beschikbaar te stellen aan zowel de beleidsmakers als de buitendienst medewerkers van de gemeente.